Sommerhilsen fra Trauma

 Traumafondet – et bidrag til inkludering

For Trauma er det viktig at alle blir inkludert. Vi har derfor opprettet et fond der spillere, trenere eller foresatte kan be om støtte til traumamedlemmer som har behov for dette. Støtten kan for eksempel være til å kjøpe fotballsko eller annet utstyr, treningsavgift, påmelding til cuper og annet. Send en mail til sindrekvammen@hotmail.com eller anjahersel@gmail.com med behovet så får du en rask tilbakemelding. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Hove Max

Hovedstyret har bestemt at Hove Max ikke blir arrangert denne høsten, da vi mangler en gruppe som kan lede arrangementet. Vi ser etter personer som kan tenke seg å påta seg å lede arrangementet i 2023. Hvis du er interessert så ta kontakt med hovedstyret.

Ny kioskvogn på Hove

Trauma har kjøpt ny kioskvogn på Hove. Kiosken har blitt et sosialt samlingspunkt på Hove, og vi takker alle som har stilt opp som kioskvakt. Vi satser på at kiosken skal bli en viktig inntektskilde for klubben fremover. Mødreforeningen i Trauma står for innkjøp av kioskvarer og fordeling av vakter.

Medlemskontingent og treningsavgift

Det er sendt ut faktura for medlemskontingent til alle Traumas medlemmer, og i tillegg er det fakturert treningsavgift for fotball. Husk at 30. juni er siste frist for å bruke Fritidskortet til å betale dette med. Har du ikke mottatt faktura så send en mail til: medlem@trauma.no Treningsavgift for håndballgruppa kommer til høsten.

Takk til alle frivillige som legger ned innsats i klubben!

Vi ønsker alle en god sommer!

Mvh.

Hovedstyret i Trauma

Kategori Generelt. Permalenke.