IF Trauma

Idrettsforeningen TRAUMA ble stiftet 19. januar 1896 og er lokalisert på Tromøy i Arendal Kommune. Vi har i dag ca. 1100 medlemmer fordelt på aktiviteter som fotball, håndball, orientering og barneidrett.

TRAUMA har kunstgressbane i naturskjønne omgivelser på Hove, klubbhus ved Tromøyhallen – Roligheden Skole, gressbane og garderobeanlegg ved Kjenna. Der ligger det også lysløype, hoppbakker og akebakke.

Idrett og idrettsarbeid skal være et tilbud til hele øyas befolkning. Trauma har en lang tradisjon for å prioritere barne- og ungdomsaktiviteter, noe det er bred enighet om i klubben. Vi samarbeider med Østre Tromøy Trim & I.K som er lokalisert øst på Tromøy.

TRAUMA prioriterer å ha kontingentsatser som gjør det mulig for de fleste å være medlemmer av idrettsforeningen. For å ha en god økonomi bidrar vi med betydelig frivillig innsats til for eksempel Hove Tri.

Grasrotandelen er en annen viktig inntektskilde for klubben. Gjennom Grasrotandelen kan enhver som tipper knytte TRAUMA opp mot sitt spillekort, og klubben får 5 prosent av det den enkelte tipper for. Flott om du vil støtte oss!