Håndball

Medlemskontingent / treningsavgift / spillerlisens

(Oppdatert 20.03.2023)

Alle som er med i Trauma Håndball betaler:

 • Medlemskontingent til IF Trauma, for tiden kr 400,- for enkelmedlemmer og kr 350,- per person for familier (fastsettes av hovedstyret)
 • Treningsavgift til Trauma Håndball (håndballgruppa). For sesongen 2023/24:
  • 6-12 års klassene: kr 650
  • 13-16 års klassene: kr 850
  • Senior: kr 1100
 • Håndball-lisensen for alle f.o.m. det året spiller blir 13 år. Håndball-lisensen inkluderer skadeforsikring, og vi anbefaler Lise-pluss – http://www.handball.no/p1.asp?p=36898. Denne må betales av hver enkelt spiller selv, og kommer fra Håndballforbundet.
  Spiller under 13 år er dekket av klubbforsikring.

Trauma, en dugnadsbasert organisasjon.

Trauma er en klubb som drives på dugnad. Det er forventet at foreldre stiller opp som trenere, oppmenn og foreldrekontakter til lagene. Det forventes også at foreldre stiller på felles dugnader for klubben. Trauma Håndball legger til rette for kursing og opplæring og hjelp underveis.

Er det noe annet du lurer på send e-post: handball@trauma.no

Hvor kan jeg finne mer info om håndball?

På nettsiden til Norges håndballforbund: www.handball.no finner du all informasjon om kamper og arrangementer i alle aldersgrupper. Her finner du også klubbinformasjon, turneringer, treningstips, kurs og ellers nyheter og aktuelt stoff.  Sjekk tips treningstips og andre anbefalte lenker. Det ligger også mange lenker til treningstips ved å søke på håndball på www.youtube.no.

Vi har også inngått en avtale med Learn Handball. Send epost til handball@trauma.no, så legger styret til din bruker.

 

Deltakelse cuper og turneringer – støtte.

Det er forventet at lagene deltar cuper for eksempel Nidelvcup (sept.), Julecupen (romjul), Svanecup (de eldste) / Umbrocup (de yngre) og vår egen sommeravslutning (beachhåndball) og nisseturnering før jul.

Informasjon om påmelding til disse turneringer formidles gjennom handball@trauma.no. Trauma Håndball oppfordrer til å reise på flere cuper og turneringer. Derfor dekker klubben påmeldingsavgiften begrenset oppad til kr. 2.000 pr. cup/turnering. Lagene ordner påmelding selv til disse turneringene. Kontakt handball@trauma.no ved spørsmål.

En gang pr. sesong støtter også klubben deltakerkort på en cup/turnering. For cup/turnering i Norge, kr 200 pr. spiller og inntil 1000 kr pr trener for 2 trenere. Ved spesielle behov kan det søkes om støtte til fler trenere/Ledsagere. For cup/turnering i utlandet, kr 300 pr. spiller. Siste sesongen som aldersbestemt lag (G/J16), støtter også klubben kr. 500 pr. spiller for en cup/turnering i utlandet. For turnering i utlandet dekkes også inntil 1000 kr pr trener for 2 trenere. Ved spesielle behov kan det søkes om støtte til flere trenere/Ledsagere.

 

Økonomi

 • Utstyr: Din første håndball får du av Trauma. I praksis tar trenerteamet seg av ballene mellom treningene.
 • Trauma dresser får du kjøpt på Brekke Sport til en sponset pris.
 • Må laget lengre enn Kristiansand (ikke cup’er), støtter klubben minibuss.
 • Det gis støtte til ett sosialt arrangement pr. sesong for lagene (på forespørsel), begrenset opp til 100 kroner pr. spiller.
 • Om ditt lag skal arrangere lotteri eller lignende, send først en e-post til handball@trauma.no med forventet omsetning (styret har kontroll på at øvre grense for lotteri for hele klubben i et kalenderår følges) – og informer deretter Lotteritilsynet og ta videre prosess med dem.

Grasrotandelen

Gjennom ordningen Grasrotandelen kan du som tipper knytte IF Trauma opp mot ditt spillekort, og vi vil få 5% av det du tipper for. Send en SMS med Grasrotandelen 971328827 til nummer 2010. Vi håper så mange som mulig velger å støtte Trauma IF via Grasrotandelen. På forhånd takk.

 

Dommere

Dommerkontakt: Hanna Iren Jensen – 95020630 – hannairenj@gmail.com

 

Hva gjør jeg hvis en spiller skader seg på trening eller kamp?

 1. Gjør en rask vurdering av skadens omfang.

Hvis spilleren ikke er bevisst ring : 113

 1. Ved andre skader i ankler, knær, skuldre, håndledd o.l be foreldre ta kontakt med legevakt, slik at evt brudd kan få nødvendig behandling.
 2. Trauma Håndball har muntlig avtale med Stoa idrettsmedisinske senter v/Ron Astrup om at spillere med skader kan få en vurdering av skade og tilbud om rehabilitering/opptrening. Spilleren selv må koste konsultasjonen, og egenandelen vil bli ift hvilken lisens spilleren har valgt.

Kontaktinfo til Stoa idrettsmedisinske senter er:

Telefonnummer: 41 46 13 13 Daglig leder: Ron Astrup Org. nummer: 913 073 878

Adresse: Stoaveien 45, 4848 Arendal

Epost: post@idrettsmedisin.no

Styret i Trauma Håndball gjør oppmerksom på at andre fysioterapeuter kan være like gode, så dette er kun en anbefaling utfra samtale med Ron Astrup,  de tilbakemeldinger vi har fått fra “fornøyde kunder” og andre lag i regionens erfaringer med bruk av Stoa idrettsmedisinske senter. Ikke minst at Stoa Idrettsmedisin & Opptrening er en av få klinikker på Sørlandet som er godkjent behandlingsklinikk gjennom idrettens skadetelefon.

Dette innebærer at du kan få dekket dine utgifter til undersøkelse og behandling, ved bruk av idrettslisensen. Dette gjelder også ved bruk av ultralyd i undersøkelsen.

Informasjon om dekningsgrad og registrering av skade gjøres enkelt via skadetelefonen tlf: 02033, eller via nettsiden www.idrettshelse.no.