Kjære medlemmer

Nå nærmer det seg tiden for det vi håper på litt sikt skal bli en god og meget viktig inntektskilde for Trauma nemlig hinderløpet Hovemax. Dette er et arrangement hvor det legges stor vekt på bredden og at man skal kunne ha det morsomt og utfordrende samtidig som man blir sliten. For å få dette til er vi som klubb helt avhengige av den gode dugnadsånden vi har i Trauma og at folk stiller opp. Dette er et arrangement som skal bidra økonomisk til god drift av vår flotte klubb samt at vi håper arrangementet vil oppmuntre folk til trening.

Oppgavene under dugnaden vil være noe varierte, det være seg parkerings vakt, løype / hindervakt, Arena vakt, sekretariat tjeneste, kiosk / cafe tjeneste, rigging / ned rigging av hinderløype, rydding av området underveis og etter arrangementet. Oppmøte vil variere litt fra klokken 0800 – 0900 og arrangementet planlagt ferdig ca 1400 og går alt etter planen så er nok mesteparten av dugnads arbeidet ferdig ca 1500 – 1600.

Igjen dette håper vi er et arrangement som skal på litt sikt bare vokse og vokse og bli viktigere og viktigere for Trauma, men vi er helt avhengige av din / deres støtte / hjelp for å få dette til.

Inviter gjerne så mange som mulig ut på Hove denne dagen i tillegg til den strålende underholdningen vi får under selve hinderløpet så kommer vi også til å fyre opp grillen og grille / selge hamburgere, pølser, vafler, kaker , kaffe , brus etc,

MVH
Trauma

Kategori Generelt. Permalenke.