Hovedkontingent 2014

Hovedstyret har i disse dager sendt ut betalingskrav for medlemskap i Trauma. Prisen på medlemskap er kr 250,- for enkeltmedlem og kr 700,- for familiemedlem. Dersom dere mener det er noe feil med fakturaen, eller dere lurer på noe rundt fakturaen er det bare å ta kontakt på medlem@trauma.no så fikser vi det!

Takk for at dere er med på å støtte Traumas arbeid!

Hilsen hovedstyret.

 

Ønsker du å bli en bedre utøver, trener, eller leder?

NIF Aust-agder logoMandag 8. september 2014  (Sam Eyde vgs. i Arendal – blå kuppel) kl.19.30-21.00 har du muligheten til å lære mer om kraften i en god relasjon!

Informasjon og påmelding finner du her!

Coerver coaching arrangerer fotballskole

Coerver coachingCoerver coaching gjentar suksessen fra mars og arrangerer fotballskole 19.-21. september, denne gangen på Sandnes kunstgressbane.

Mer info og påmelding finner du her.

Medaljedryss i KM-stafett

KM-o-stafett-2014

Foto: Julie Nærestad

Aldri før har Trauma tatt to medaljer i KM-stafett i orientering! Søndag 24. august skjedde det, i nydelig vær og flotte løyper på Iveland: etter en dramatisk andreetappe der favoritten Vegårdshei IL ble disket på grunn av feilstempling, kunne Trauma-løperne sikre både sølv og bronse til øya. Seieren gikk til Grane.

Fra venstre ser vi sølv-laget med Per Olav Nærestad, Øyvind Bratland og Bjørn Idar Sætran. Deretter bronselaget med Geir Henrik Hirsch, Henrik Chr. Hirsch og Nils-Erik Hirsch.

Gratulerer!

Traumas Beach-håndball turnering – 16.05.2014

Beach_EM_W_NOR_ITA_2506_03Årets sommeravslutning blir på vår nye beachbane ved Tromøyhallen. Det er mange påmeldte lag, så det skal spilles mange spennende kamper! Det skal også deles ut medaljer til spillerne!

Kiosk, grilling, sol og sand

Varighet: 1630 – 2000

Nybegynnerkurs i orientering

Glad i å være ute i naturen?
Da bør du bli med på årets Nybegynnerkurs i orientering!!

orientering nybegynner

Sted : Trauma sitt klubbhus på Kjenna, ”Kjennheim”

Datoer : Mandag 5.mai og mandag 12.mai

Tid : Kl. 17.30 – 19.00

Les mer

Coerver Coaching leverer fotballfest på Hove i mars

lagbilde

En reportasje av Svein Erik Wilhelmsen

Hvem sier at det må være traurig å se fotball medio mars i kuling og regn med friske innslag av sludd og snø.

Vi må kanskje ned i årsklassene for å se barn forsøke på overstegsfinter a`la Ronaldo, vendinger som Xavi og alle de andre som varmer et fotballhjerte.

Når vi vanligvis en kald kveld i mars benker oss for å se topp fotballunderholdning er det dessverre ikke i kjøreavstand etter jobb, selv om kickoff er 2045. Vi må benke oss foran 50 tommern med varmepumpa og peisen som i skarp konkurranse ser hvem som går av med seieren om å produsere mest varme.

Les mer

Puljeoppsett er klart for helgens Bendit-cup

Bendit CupPuljeoppsettet til helgens Bendit-cup er klart. Ta en titt på nettsidene til Froland IL her.
Det ser ut som det er ny rekord, med 129 påmeldte lag!

Årsmøte

Trauma holder årsmøte i klubbhuset ved hallen torsdag 27. februar kl 20:00. Årsberetning for 2013 finner du her! Vel møtt til wienerbrød og god stemning! Klarer vi fullt hus i år?

Hjelp Trauma med overskudd fra Norsk Tipping

GrasrotandelenVisste du at du kan støtte Trauma økonomisk via Grasrotandelen, uten at det koster deg noe ekstra? Ved å tilknytte Trauma som din grasrotmottaker vil vi få 5% av det du spiller for hos Norsk Tipping! Les mer her om hvordan du gjør dette.